Vores service – din sikkerhed..!

Foderteknik Service er udrustet med topmoderne faciliteter og grej til håndtering af de store vogne, og man har samtidig udviklingsafdeling med fokus på kundetilpassede løsninger og specialopgaver. Foderteknik Service yder assistance indenfor maximalt 120 minutter – uanset hvor i landet kunden bor.

Foderteknik Service råder over et omfattende reservedelslager og en række servicebiler, som altid er klar til indsats hvis uheldet er ude. Servicebilerne er indrettet som ”kørende værksteder” med specialværktøj, og de er naturligvis bemandet med fagfolk der kan deres kram! Foderteknik Service kan således servicere enhver fuldfodervogn på stedet – uanset mærke og lokation. Foderteknik tilbyder også særdeles fordelagtige serviceaftaler, som fx ”kør-videre-service”, hvor vi stiller en fuld-

fodervogn til rådighed under reparation eller renovering.

En specialitet hos Foderteknik Service er genopbygning og renovering af brugte fuldfoderblandere. Vores kompetencer og faciliteter gør, at vi kan håndtere alle mærker på markedet og levere et svendestykke, som vi naturligvis giver vores kvalitetsstempel. En brugt vogn fra Foderteknik leveres derfor altid tip-top klargjort – og med garanti!

 

  • Mixervogne
  • Vejeudstyr
  • Bestil service
  •  
  •